Asociația Balet fără Frontiere

Asociația Balet fără Frontiere

Micile balerine ale Operei Nationale au nevoie de sprijinul vostru!

Status: Fundraising

Pe lângă spectacolele obișnuite de sfârșit de an, unde adună peste 3000 de spectatori, micile balerine participă și la competiții naționale și internaționale, unde revin cel mai des pe locul 1.

[ Show more ]

1,545 RON

Sumă:

1

Galantomi:

17

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Povestea noastră este despre ARTĂ, PERFORMANȚĂ și SACRIFICARE. Studioul de balet pentru copii și tineri de la Opera Națională primește zilnic sute de copii, care aspiră la titlul viitoarelor balerine. În spatele succesului stau orele de muncă, accidentele, sacrificiile copiilor pe de o parte și părinții pe de altă parte. Până acum nu au dezamăgit, iar succesele au venit una după alta. Puteți vedea în linkul următor o parte a sesiunii lor de repetiție care durează uneori până la miezul nopții https://www.youtube.com/watch?v=Z5INt2TZSHM

Pe lângă spectacolele obișnuite de sfârșit de an, unde adună peste 3000 de spectatori, micile balerine participă și la competiții naționale și internaționale, unde revin cel mai des pe locul 1.

Micii noștri balerini au participat la o extraordinară reprezentație internațională la Edmonton, Canada, la Teatrul Horowitz - Universitatea din Alberta, unde au prezentat „Polka”, de Strauss, precum și secvențe din „Lacul lebedelor” de Tchaikovsky. A fost o onoare și o oportunitate unică de a dansa în Canada, alături de alți dansatori talentați și de renume din Rusia, Ucraina și Statele Unite.

Au jucat și pe Broadway și la sediul Națiunilor Unite din New York. De asemenea, au făcut o performanță excelentă la „Gala baletului artistic” din Osaka, Japonia. Iată linkul de pe canalul lor de youtube, unde le puteți vedea performând https://www.youtube.com/watch?v=7QjJUU3b6fA. Au dansat acolo cu balerini celebri din toată lumea, în fața a 1400 de oameni.

Micile noastre balerine au nevoie de ajutorul tău pentru a călători la Sankt Petersburg - Rusia si a efectua un stagiu de pregatire acolo cu balerini faimosi care o sa le ajute sa isi imbunatateasca performanta si sa se pregateasca pentru urmatoarele concursuri internationale unde o sa aduca glorie Romaniei.

Depinde de voi să-i ajutați să isi implineasca visele și să-i răsplătiți pentru tot ceea ce muncesc din greu și sacrificiul pe care îl fac pentru a ne bucura de o performanță uimitoare.

 

Bugetul proiectului este de 60.000 lei. Micile balerine vor pleca la un stagiu de pregatire in Rusia la Sankt Petersburg unde vor face cursuri cu balerini celebri de acolo. Banii sunt pentru bilete de avion, cazare si masa.

Vor avea concursuri in Germania, Italia si Ungaria si la fel au nevoie de bani pentru bilete de avion, cazare si masa.